Ne vegyen autót! Kapjon esküvőjére ajándékba!

Autót akartunk venni, de inkább másra költöttünk pénzt. Az esküvőnkre. Ezért utána is néztem az esküvői videós áraknak és meg kell, hogy mondja, hogy nagyon barátságosak. Mindenképpen meg akartam örökíteni a nagy napot, úgyhogy ez számomra nem volt kérdés,hogy szükséges – e egy esküvői videós. Bevallom az ár nem is érdekel, mert mindképpen szeretném néha majd visszanézni a nagy napot, amihez egy videó elengedhetetlen. Fel is kértünk egy szakmabelit, hozzáértőt, aki természetesen profiként végezte el a munkáját. Megörökítette számunkra a nagy napot. A templomi és a polgári szertartáson is mind jelen volt egy videós és megörökítette nekünk a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat arról a bizonyos napról. Egy kreatív esküvői fotózásra is volt igényünk, ami szintén megvalósult a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kellett erre egy külön időpontot kiválasztanunk. Nem volt különösebb kívánságunk, csak annyi, hogy amit csak tud, azt örökítsen meg nekünk a videózás segítségével az esküvői videós, hogy a későbbiekben bármikor vissza tudjuk nézni azt és ezzel feleleveníteni a nagy napot. Teljesen elégedettek lettünk a videókkal és egyben természetesen a végeredménnyel, hiszen egy zenei aláfestéssel aláfestett, full HD minőségi vágott esküvői videót kaptunk kézhez, amikor az esküvői videós elkészítette a végleges anyagot, mint ahogy azt már említettem is. Nagyon hálásak vagyunk érte és mindenkinek csak ajánlani tudom, mert érdemes az emlékeink mellett egy felvételen is magunknál tudni a nagy nap történéseit.

Szóval az autóvásárlás elmaradt, de nem is bántam. Maradtunk a kölcsönzésnél, amivel egyébként sokkal jobban jártunk , mert hatalmas meglepetésünkre az egyik nászajándékunk egy autó volt. ,, Harmonikus, lendületes vonalvezetés, markáns hűtőrács, robusztus vállak – a Renault Kadjar merészséget és magabiztosságot sugároz. Ez az inspiráló, masszív és sportos autó kiváló társa és szövetségese lesz a mindennapi kalandok során. Fényárban úszó utastere tágas és kifinomult, így a kényelemről egyetlen közös kaland során sem kell lemondania. ” Szavalta a reklámszövegét kedves barátunk, akitől ezt a hatalmas szépséget kaptuk. Elállt a szavunk is, bár a betanult szövegén Petinek elég nagyot nevettünk. Szerencsénkre neki is volt már esküvője, szóval nekünk nem kell majd egy autóval megajándékoznunk őket, bár, szívesen tenném ezt, mert az azt jelentené, hogy van is rá pénzem.

Egy biztos, hogy az esküvői videókra volt elég keretünk és milyen jól is tettük, hogy autó helyett erre költöttük a pénzt. De tudni kell, hogy az igazi boldogság az az, ha az ember szeret és őt is viszont szeretik és ezt pénzen nem lehet megvenni.

Mindenesetre kiélvezzük az autó adta kényelmet és a házas élet minden kis apró örömét. Azt hiszem, hogy szerelmesnek lenni csodálatos dolog!