Autóbérlés során ismerkedtem meg egy klassz webáruházzal

Amióta van jogosítványom csak bérelt autókat vezetek. Ennek főleg azaz oka, hogy annyira gyakran nem kell autót használnom, hogy megérje fenntartani egyet, de azért időnként szükség van rá. Erre nagyon jó megoldás az autóbérlés. A legutóbbi alkalommal ráadásként megismerkedtem a CipoMarket.hu szolgáltatásával.

Az egész úgy kezdődött, hogy vidékre kellett utaznom és ezért szokás szerint béreltem egy autót. A bérelt járműben azonban találtam egy cipőt, ami nemcsak dobozban volt, hanem még zacskóban is, amiből egyértelművé vált, hogy interneten rendelték. Szerencsére rajta volt még a matrica, amiből egyrészt kiderült, hogy kié a cipő, másrészt, hogy a CipoMarket.hu-ról rendelték. Fel is hívtam a matricán található telefonszámot, és egy fiatal srác vette fel. Nagyon megörült, hogy megtaláltam a cipőt mert el nem tudta képzelni, hogy hol hagyhatta el. Megbeszéltünk egy találkozóhelyet, ahol oda tudom adni neki a cipőt.

A srác nagyon hálás volt, hogy felhívtam és visszaadtam a cipőjét. Ha már így alakult megkérdeztem tőle, hogy mi a tapasztalata a CipoMarket.hu szolgáltatásával kapcsolatban. Azt mondta, hogy ő is és szinte az egész családja is innen rendelik a cipőket, ruhákat, táskát és az egyéb öltözék kiegészítőket. Nagyon elégedettek a termékekkel és a szolgáltatással is, és eddig nem volt okuk panaszra. Javasolta, hogy mindenképpen nézzek körül a CipoMarket.hu kínálatában mert márkák, színek és stílusok terén is nagyszerű választékkal rendelkeznek.

Cipő, ruha, táska – mindent egy helyről!

Amikor hazaértem megnyitottam hát a CipoMarket.hu weboldalát, hogy körülnézzek rajta. Amúgy sem ártott egy kis frissítés a ruhatáramra. A srácnak igaza volt valóban széles és színes választék volt mindenből, hirtelen nem is tudtam hol kezdjem a nézelődést. A cipőknél nagyon sokáig időztem mert imádok cipőket vásárolni. Az egyik kedvenc márkám a Benetton, ezért a felhasználóbarát szűrő segítségével először megnéztem, hogy ebből a típusból mit találok. Ez egy szerencsés választás volt mert itt rögtön ki is tudtam választani egy nagyon helyes cipőt. A táskákat is gyorsan végig pörgettem, itt egy Heavy tools termék lett a nyerő. A ruhákat hagytam a végére mert tudtam, hogy itt fogok a legtöbbet elidőzni.

Egy-két órás válogatás után a cipő és a táska mellett a kosárban volt kabát, nadrágok, pulcsik és pólók. Megrendeltem a termékeket és közben már azt néztem, hogy miket fogok legközelebb vásárolni. A CipoMarket.hu-ban vásárolt termékek menetrendszerűen megérkeztek. Az első dolgom természetesen az volt, hogy mindent felpróbáltam. Egy kicsit aggódtam, hogy jó méretet választottam-e, de a CipoMarket.hu oldalán található mérettáblázat segítségével sikerült megfelelő nagyságú ruhákat és cipőt vásárolnom. Aznapra volt egy találkozóm a nővéremmel, és mondanom se kell, hogy a teljesen új szettemben mentem. A nővéremnek is nagyon tetszettek az új szerzeményeim, így neki is ajánlottam, hogy nézzen körül a CipoMarket.hu webshopjában.

Másnap fel is hívott, hogy a családjával megnézték a CipoMarket.hu oldalát és már most meg voltak vele elégedve, ugyanis mindenki talált magának olyan ruhát vagy cipőt, amire szüksége volt. Ez számomra is külön öröm volt, hogy egy számukra is hasznos webáruházat tudtam javasolni. Később is sokszor gondoltam arra, hogy milyen jól tettem, hogy annak idején nem hagytam magára egy elhagyott cipőt, hanem visszajuttattam a gazdájához. Hiszen ennek köszönhetően megismerhettem a CipoMarket.hu webáruházát, amit azóta is nagy lelkesedéssel használok rendszeresen.