A meglepetések napja

Már találkozásunkkor azt éreztük a barátommal, hogy nem lehet véletlen, hogy egy napon születtünk (igaz, nem egy évben). Így ugyan mindig elég körülményes megszervezni a születésnapunkat, de közben mégis jó érzés valahol, hogy ebben is osztozom azzal, akit a világon a legjobban szeretek. Mivel nagyon szeretek élményt ajándékozni, ezért idén eldöntöttem, hogy az lesz a párom ajándéka, hogy valami nagyon szuper autót kikölcsönzök neki három napra – azt el tudja vinni megmutatni a haveroknak, vagy csak úgy egymaga is kocsikázni tud egyet, és esetleg még engem is elvihet vele valami romantikus helyre. Bár én is örülök az élményeknek ajándékba, de aki szeret, az nagyon jól tudja, hogy vagy könyvvel, vagy ruhákkal és kiegészítőkkel lehet nekem a legnagyobb örömet szerezni, ha tárgyi meglepetésről van szó.

Szóval el is intéztem az autókölcsönzést, amilyen gyorsan csak tudtam, és izgatottan vártam a pillanatot, amikor megmutathatom neki az ajándékát. Nagyon izgultam tényleg, de ez az a jóleső izgatottság volt. Közben bíztam abban, hogy én pedig azt a táskát kapom tőle, amit kinéztem magamnak. Van ugyanis egy kedvenc webshopom, az Anna Táska, ahonnan gyakran szoktam táskát rendelni, és ott már egy ideje nagyon megtetszett egy Anekke kézitáska. Olyan kis különleges ez a márka! A színei és a mintái mindig feldobják a kedvem, és mivel öltözködésben inkább az alapszíneket és az egyszerű formákat kedvelem, a szettjeim kiemelkedő darabjai így az Anekke táskák, valahogy megkoronázzák és magasabb szintre emelik a mindennapi öltözékeimet is.

Amikor először megtaláltam a honlapot, a legjobban az tetszett meg, hogy szinte minden termékükre élt valamilyen akció. Már 5 és 10 %-os kedvezménytől kifoghatunk pénztárcabarát áras darabokat, de nem ritka az akár 30 % feletti kedvezmény sem. A nyári kollekciók sok fehéret, bézst és halványkéket hoztak a kínálatba, amik szerintem nagyon jól néznek ki és tényleg bármilyen szettet fel tudnak dobni. Hátizsákok, nagy, pakolós válltáskák és csinosabb alkalmi táskák egyaránt szerepelnek a listában, így mindenki kiválaszthatja, hogy inkább a praktikumra vagy az esztétikára megy rá, vagy mindkettőt szem előtt tartja a választásnál. A másik nagy kedvencem a Tamaris, ugyanis ez egy nagyon megbízható minőséget kínáló márka, ugyanakkor azt vettem észre, hogy az Anna Táska oldalról gyakran sokkal, de sokkal jutányosabb áron tudom megrendelni a termékeiket, mint más oldalakról, ami azért egy alapvetően magasabb árfekvésű márkánál közel sem mindegy. Számomra az is nagyon kényelmes, hogy nem kell elmennem egy fizikai üzletbe és egyesével megnézegetnem a darabokat – a termékek adatlapja, a leírások és a minőségi fotók segítségével ugyanis pontosan el tudom dönteni, hogy tetszik-e az adott táska vagy sem.

Azt a bizonyos Anekke táskát, amit nagyon szeretnék, kifejezetten a görögországi utazásunkhoz néztem ki magamnak, ugyanis a táska egyik oldalát Santorini látképe, a fehér meszelésű, kék kupolás házak egyikének grafikája díszíti. Persze itthon is sokat hordanám később is, de nagyon örülnék, ha a nyaralásra már tudnám vinni magammal. Igazán egyedi és művészi kiegészítőnek gondolom, és általában az ilyenekre vadászom az Anna Táska oldalán is.

Ha bármi elképzelésünk van a színt, a márkát vagy a típust illetően, amikor válogatunk, akkor érdemes előnyben részesíteni a bal oldalon található szűrőket, amelyek segítenek a megfelelő táska megtalálásában. Ha minimum 15 ezer Ft értékben rendelünk, akkor mind a házhoz szállítás, mind a Pick Pack Pontos szállítás ingyenes, emellett vásárlásunkkal a hűségprogramba is be tudunk csatlakozni, erről részletek a honlapon olvashatóak.

Nagyon szerencsés vagyok, ugyanis a párom pont azzal az Anekke táskával lepett meg, amit kinéztem! Így én a táskának örültem, ő pedig az autónak.