Egy autókölcsönzőben megáll az élet nyomtató nélkül

Ha nyaralni megyünk, szeretek autót kölcsönözni, mert így sokkal könnyebb megismerni az adott várost vagy környéket és nem vagyunk idegenvezetőhöz vagy a helyi tömegközlekedéshez kötve. El tudunk menni a szállástól egy picit messzebb is, így még többet ki tudunk hozni a nyaralásból. A vezetéssel nincsen gond, már elég réginek számít a jogosítványom, kis túlzással bárhol elboldogulok az utakon. Az autókölcsönzéssel sem volt még gond soha, mindig az interneten keresztül bonyolítottam és a reptérhez közeli kölcsönzőt néztem. Csak leszálltunk a repülőről, átvettük az autót és már indulhatott is a vakáció.

Nem mentek zökkenőmentesen a dolgok a legutóbbi autókölcsönzés alkalmával

Ezt terveztem a legiutóbbi nyaralás alkalmával is, de sajnos nem mentek ilyen zökkenőmentesen a dolgok. Az interneten megkerestem a kölcsönzőt, kiválasztottam, hogy milyen autót szeretnék, megadtam az adataimat és a visszaigazoló emaillel együtt felültem a repülőre. Eddig még nem volt gond, de a kölcsönzőbe érkezve kellemetlen meglepetéssel találtam szemben magam, méghozzá egyenesen azzal, hogy nem tudnak a foglalásomról. Hiába mutogattam a visszaigazolást, nem látták a rendszerben az én autófoglalásomat. Nagy nehezen, vagy fél óra vitatkozás után kiderült, hogy kifogyott a nyomtatójukból a festék és még nem tudták kicserélni benne a tonert, ezért nem volt kinyomtatva nekem a szerződés. Mert minden reggel kinyomtatják az aznapi bérlési szerződéseket, de most erre nem volt lehetőségük és el is veszett valahol az éterben az enyém.

Új tonert már az internetről is be lehet szerezni, méghozzá ingyenes szállítással

A nyomtató hiányossága miatt nem is tudtuk rendesen aláírni a papírokat, de nagy nehezen megoldottuk és végül sikerült elvinnem az autót, de senkinek nem kívánom ezt a tortúrát. Már csak azért sem értettem, hogy mi okozott ekkora fennakadást, mert a festék nem az egyik pillanatról a másikra fogy ki a nyomtatóból. Kiírja a nyomtató minden nyomtatás előtt, hogy nagyon fogytán van a festék benne és lassan cseréld ki. Még csak meg sem kell nézni semmit, ennyire intelligens ez a kis szerkezet, hogy figyelmeztet minket. Persze az emberek nem veszik figyelembe a nyomtató jelzéseit, csak legyintenek rá, hogy bírni fogja még az, majd a következő nyomtatás után kicserélem a tonert, nem kell úgy kapkodni. De ha valaki ott áll a nyomtatni nem tudó nyomtatóval, már késő minden, nem fog tudni azonnal tonert szerezni, hacsak nem megy el a boltba érte. Az interneten sokkal kényelmesebb megrendelni az ilyesmit, csak néhány kattintás és már meg is van az egész művelet, nem kell elmenni sehova. A szállítás ingyenes, úgyhogy még plusz költség sincsen és pár munkanapon belül felbukkan majd a futár a kapuban és újra lehet nyomtatni, ezért is jó választás a Toner | Ingyenes Kiszállítás. Ez is csak előrelátás kérdése, kicsit olyan, mint a tankolás. Lehet halogatni, de tényleg nem érdemes, mert csak a gond van belől, ha túl későn kapunk észbe.

Toner | Ingyenes Kiszállítás