Besegítettem egy autókölcsönzőben, amíg nem volt fűtés

Életem élményét éltem meg idén télen. Egyszerűen imádom az autókat, és szeretek emberekkel is foglalkozni, és lehetőségem volt életem egyik legnagyobb buliját átélni “munka” közben. Egy autókölcsönzőben dolgoztam, ami egyébként a nagybátyámé. Bár a dolgoztam kifejezés itt erős egy kicsit, de ott voltam. Én ideiglenesen lakom Budapesten, az egyetemi tanulmányaim miatt költöztem fel. Külső kerületben tanulok, így a szüleim vettek nekem egy kis kertes házat azzal a feltétellel, hogy annak minden ügyét és esetleges problémáját én intézem. Ki ne egyezne ebbe bele?

Azonban úgy alakult most januárban, hogy a leghidegebb éjszakák közepette behalt a fűtés. Csúcs! Nem voltam boldog, mondanom sem kell. Nem találtam gyors megoldást, a két szerelő, aki egyáltalán felvette a telefont, csak napokkal később tudott volna jönni.

Eszméletlen hideg volt, csontig hatolt a fagy a házban, így tennem kellett valamit. Átmenetileg a nagybátyámhoz költöztem, aki egy autókölcsönzőt üzemeltet. Hogy ne unatkozzak a vizsgaidőszakban, itt dolgoztam pár napot, ami amúgy életem élménye volt. Pár napról volt szó csak, de lehet visszajövök minden egyetemi szünetben.

Sok-sok emberrel találkozhattam, ami nekem alapból nagy élmény, és vezethettem a legjobb autóit is, amiket esetleg el kellett vinni tankolni vagy lemosni. Szuper volt! És végül váratlanul, de itt érkezett a megoldás is. Amikor egy visszatérő ügyféllel beszéltük, hogy a nyamvadt fűtés miatt vagyok itt, küldött egy linket facen. 

Ezt itt: vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles. Ez a vizgazfutesszerelo24.hu, ami egy életmentő cég azoknak, akik hasonló problémával küzdenek mint én. Víz, gáz, és fűtésszereléssel, valamint duguláselhárítással foglalkozik a cég. Ez még annyira nem is érdekes, az izgalmas része inkább az, hogy ezt hogyan hajtják végre, milyen módszerrel!

vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles

Nem, nem online szerelnek megjelenés nélkül, itt még nem tartunk. De mégis profi módon! Éjjel-nappal lehet ugyanis hívni őket, és akár egyetlen órán belül a helyszínen vannak Budapest és Pest megye területén. Erre volt most nekem szükségem, mert otthon fázom, és úgy gondolom ez egy elég indokolt eset a gyors szereléshez.

Fel is hívtam a céget, és egyeztettem egy munkatárssal arról, hogy mikor tudnának segíteni. Megbeszéltük, hogy aznap délután várom őket majd a ház előtt, addigra én is hazaérek. A megbeszélt időpontban pontosan jöttek is, és azonnali segítséget nyújtottak. Bár gyors és profi munkát végeztek, nem kapkodták el, mert garanciát is vállalnak a munkájukra.

Kaptam számlát is a művelet végén, ami azért lehet fontos egyes esetekben, mert ezt el tudja fogadni a biztosító is. Külön érdemesnek tartottam ezt kiemelni, mert nem minden esetben jellemző ez, sőt szerintem ritka a számla ilyen esetben. És ami még szintén pozitívum, hogy kiszállási díjat sem számoltak fel, mert történt munkavégzés.

Nagyon elégedett vagyok, szuper a szolgáltatás. Eszméletlen gyorsan sikerült elintézni ezt az egész procedúrát, pedig azt hittem, hogy sosem jutok gázszerelőhöz. Érdemes elmenteni a vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles linket a böngészőben a kedvencek közé, kellhet még!

Utána néztem annak is, hogy miért ilyen profi ez a cég. Gyorsan megtaláltam a választ. 30 év tapasztalattal dolgoznak, ami elég extrém. Több tapasztalatuk van ebben a szakmában, mint nekem az életben. Nyilván jól csinálják, amit csinálnak. Értenek minden gázkészülékhez a régiektől a legújabbakig. Így még az én ősrégi kazánom is meg tudták javítani.

Le van írva náluk is a honlapon, és érdemes is megemlíteni! Nem mindegy, hogy milyen gázszerelőhöz fordul az ember. Sokan vannak szerelők, akik inkább csak ilyen ezermester haverok. Ebből csak a baj van, a gázszerelés nem játék, ebbe bele lehet halni sajnos. Nem a szerelőnek, hanem a megbízónak veszélyes ez.

Viszont ez a segítség profi! Akár gázkazán szerelés kell, gázbojler szerelés, kombi vagy kondenzációs kazán szerelés, vagy konvektor, esetleg gázkonvektor szerelés, rájuk lehet számítani! Bármikor lehet őket hívni, de lehet kérni visszahívást is a honlapon, egy űrlap kitöltésével. Ha pedig kíváncsi vagy, hogy a Te településeden is működik-e ez a szolgáltatás, akkor meg tudod nézni a honlapon, de ha Budapesten vagy Pest megyében laksz, tuti, hogy működik. Van itt egy elég hosszú lista, nem volt lelkierőm megszámolni, hogy hány településsel. De vagy 100 tuti, hogy van rajta.

Így biztos vagyok abban, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles a legjobb cég, aki vízszerelés, gázszerelés, vagy fűtésszerelés, esetleg duguláselhárítás ügyében el tud járni. Náluk gyorsabb, profibb, szakszerűbb, és korrektebb szolgáltatást nem fogsz találni, ez biztos! Nálam is egyetlen pillanat alatt meleget varázsoltak, szó szerint a semmiből. Semmi felesleges költség nincs, és számlát is kapsz, illetve a munka garanciális. Ráadásul mindenhez értenek, szó szerint, és még éjjel is keresheted őket.

Összegezve, csak egy jó tanácsot tudok adni! Mentsd el az oldalt a böngésződben, és a telefonszámot a telefonodban, mert biztosan lesz még olyan szitu az életedben, amikor S.O.S. segítség kell ezeken a szakterületeken. És akkor itt lesz ez a cég!