Motoros csizma, új élet

Egy autókölcsönzőben dolgozom, mióta az eszemet tudom, és bár semmilyen rossz tapasztalatom nincsen a munkahelyemen, azért nem annyira szeretek már kocsikázni. Ha az ember bizonyos időt eltölt egy munkahelyen, előbb utóbb kicsit ideges lesz, ha egyéb tevékenységekkor, munkakörén kívül is azzal kell érintkeznie, amit napi x órában, de mindenképpen élete legnagyobb részében csinál.

Mióta a feleségemmel elváltunk, az négy kerek éve volt, először van új barátnőm. Lillát az autókölcsönzőben ismertem meg, az egyetlen szempontja az volt a kocsival kapcsolatban, hogy legyen piros, mert az illik a műkörméhez. Akkor két hónapja volt jogsija, nagyon aranyos volt a bizonytalankodásával meg naivitásával, szóval rögtön éreztem, hogy lépnem kell. Néhányszor randiztunk csak, de igazából az első perctől fogva egyértelmű volt, hogy köztünk működik a kémia, és hogy olyan rezgéseim zizegnek körülötte, amelyekről magam sem tudtam, a létezésüket sem sejtettem. Nagyon hálás voltam a sorsnak, hogy ilyen szép teremtménnyel ajándékozott meg engem.

Lilla már a kapcsolatunk legelején is nagyon ragaszkodó volt, és amikor belátta és észrevette, mennyire elegem van a robotból, az autókból, vett nekem a shox.hu oldaláról egy motoros csizmát. A rendelt holmi nem csak hogy nagyon jól nézett ki, de igazán minőségi volt, ahogy próbálgattam. Ahhoz képest, hogy milyen elképesztően jó volt, – utólag megnéztem -, nagyon remek áron kínálták. Lilla azt mondta, hogy még az apukája is ezt a márkát ajánlotta, mert amikor motorozott, saját magának a legjobbat akarta.

Szóval fogtam magam, és saját magamnak is rendeltem a shox.hu oldaláról, mert szükségem volt további termékekre is, hogy biztonságban érezhessem magamat. A rendelésem egészen hamar megérkezett, föl is próbálgattam őket, hogy lássam, hogy néznek ki a motoros csizmával, Lillának végig csillogott a szeme, amikor magamra öltöttem ezeket a vagány ruhákat. Szerettem, amikor ilyen rajongással viszonyult hozzám, mert elképesztően aranyos volt, ahogy lelkendezett. Fogdosta rajtam a minőségi textilt, és dicsérte a bukósisakot is, mennyire illik a motoros csizmához, milyen fessnek tűnök ebben a vagány szerelésben!

Ki akartam próbálni az új cuccaimat, szóval előkapartam a pincéből a régi robogómat, amit már régen nem használtam. Ahogy hozzáérintettem az aljához a motoros csizmámat, éreztem, hogy nagyon más élmény lesz az új száguldás, mert ezekben a ruhákban egészen mássá válik majd az utazás. Lilla fölült mögém, mert kíváncsi volt, milyen lesz így utazni velem, kért, hogy vigyázzak, mert sosem ment gyorsan még motorral, én viszont éreztem magamban, hogy megtáltosodtam a csizma és a shox.hu oldala által.

A motoros csizma volt a legszebb ajándék, amit valaha kaptam. Lillának és a shox.hu oldalának köszönhetem, hogy ismét tudom értékelni a munkámat, hogy újraértelmeztem az autózást a motorozás élményén keresztül. Így, hogy a shox.hu ruháiban motorozhatok, teljesen biztonságban érzem magam az utazás során, és amikor az autókat mutogatom a kölcsönzőben, akkor már nem érzem úgy, hogy egy mókuskerékben szaladgálok. Köszönöm neked, shox.hu!