Bérelt autóval, szelfiautomatával az esküvőn

Sokan bérelnek autót esküvőjükre, valamilyen exkluzív és különleges járművet, amivel teljesen már élményt élhetnek át, mint saját autójukkal. Így is megadják a módját a nagy napnak és ez voltaképp az élményt is fokozza. Csakúgy, mint a selfiemat, ami egy olyan szelfigép, ami azonnal kinyomtatja az elkészített képeket.

selfiemat

Esküvőkön, céges rendezvényeken, bulikon is nagyon jó egy ilyen szelfiautomata, hisz fokozza a hangulatot, ráadásul maradandó, örök ajándékot is át tudunk nyújtani a vendégeknek.

Ilyen élményeket kínál a selfiegep.hu is, ahol 4, 6, és 8 órás időtartamra is rendelhetünk szelfigépet. A szolgáltatás része a személyes asszisztencia is, ami azt jelenti, hogy a cég egy munkatársa segít a vendégeknek a gép használatában. Már az egyeztetett időpont előtt egy órával a helyszínre érkezik a gép, hogy a megfelelő időben már a vendégek rendelkezésére álljon. A csomagok része a korlátlan nyomtatás is, a képek alapesetben 10×15 centiméteres méretben készülnek. Nincs tehát limit, bármennyi kép készülhet. Fontos azt is tudni, hogy az elkészült képek digitálisan is tárolódnak, ezeket a megrendelő meg is kapja. Személyre szabott képekről van szó, tehát egy céges rendezvény esetén például a cég neve, logója is helyet kaphat a képek keretén, egy esküvőn pedig a pár neve és a dátum, valamint bármilyen olyan dizájnelem, ami az esküvőre jellemző. A selfigep.hu viszi magával a vicces kellékeit is, bajuszt, parókát, szemüveget és így tovább, hogy még vidámabb fotók készülhessenek. A képeket pedig a közösségi médiában is lehetőség van megosztani.

A selfiemat szerintem egy remek lehetőség arra, hogy programot nyújtsunk a vendégeknek, azoknak, akik például nem szeretnek táncolni. A gyerekek is odáig lesznek érte. Igazán jó választás ez, magas minőségben. Ugyanis a szelfibox egy professzionális tükörreflexes kamerát tartalmaz, ezen kívül egy vakut és a dobozban van elrejtve a fotónyomtató is, ami azonnal, pillanatokon belül kinyomtatja a képeket.

A selfiemat jó választás esküvőre, céges rendezvényekre, partikra egyaránt, azonnal kézbe vehető eredménnyel.